• sv
  • fi
  • en
Syysranta

Hangon syksy

Meri kimaltelee kolmessa ilmansuunnassa ja melkein jokainen tie vie rantaan. Hangossa paras vuodenaika on aina juuri nyt. Kesän jälkeen nautimme syksyn harmauden syleilystä ja riemuitsemme syysmyrskyjen voimasta, ihailemme meren villeinä vellovia aallon harjoja. Tule ja nauti!

Wellness_Hanko

Hyvinvointi ja hemmottelu

Syksy on Hangon parasta aikaa. Pimenevät illat antavat tilaisuuden hiljentyä, ja löytää energiaa luonnosta ja hyvinvoinnista. Vaella rannoilla, nautiskele kynttilän valossa, kahlaa syyslehdissä ja löydä tilaa uusille ajatuksille. Joogaa, mindfulnessia, hemmottelua ja ihanaa hyvinvointia.

Elokuvateatteri Hangossa

Hangon Elokuvajuhlat 2017

Hangon suositut elokuvajuhlat 19.–23.10.2017 houkuttelee monipuolisella ohjelmallaan osallistumaan 19. kerran järjestettäviin elokuvan juhliin.

 

Itämerimaraton Hangossa

Itämerimaraton 7.10.

Itämeri Maraton juostaan ja kävellään lauantaina 7.10.2017. Matkavaihtoehdot ovat maraton, puolimaraton ja neljännesmaraton (10,5 km). Tule mukaan Suomen eteläisimmälle maratonille!

Regatta Spa Hangossa

Regatta Spa

Syyskuusta toukokuun loppuun Regatta Spa Tehtaanniemellä on avoinna yleisölle. Kylpylässä on täysimittainen 25-metrinen uima-allas (+27°C), terapia-allas (+32°C) sekä monipuolinen saunaosasto, jota voi myös varata yksityis- ja yrityskäyttöön. Hangon upea kylpylä tarjoaa mahtavat puitteet kokonaisvaltaiselle hyvinvointielämykselle. Ylellisten altaiden ja saunojen lisäksi valittavanasi on laadukkaita BABOR kauneudenhoidon ja hyvinvoinnin palveluja sekä tuotteita.

Cafe_Regatta_uusi_ulko

Nautiskele ravintoloissa

Hangosta löydät myös kuumeisen kesäkauden ulkopuolella ihania merellisiä ravintoloita Itäsataman makasiinirakennuksissa sekä Hangonkylän satamassa. Myös kaupungin kahvilat tarjoavat lämmintä juotavaa ja herkullisia leivonnaisia vaikka rantakävelyretken päätteeksi.

Hangon ravintolat

Klubit ja baarit

Kahvilat ja muut ruokapaikat

Rita-De-Kite

Merellisiä aktiviteettejä

Syksyinen myrskyävä meri houkuttelee laine- ja purjelautailijoita, ja sopivan tuulen sattuessa vauhdikkaat leijat värittävät iloksemme koko horisontin. Rannoilla kulkevat myös muuttolintujen ystävät ja horisontin rakastajat vaeltavat viikonloppuisin rantoja pitkin keräten kiviä ja simpukoita.

Nuolihaukka Hangossa

Lintuharrastajan Hankoniemi

Siellä missä manner päättyy, kohtaan äärettömän meren ja ainutlaatuisen merellisen luonnon. Hankoniemen kärki on monen uhanalaisen lajin turvapaikka sekä tärkeä lintujen levähdysalue ja merilinnuston pesimäalue. Varsinkin syksyisin niemellä voi saada huikeita luontokokemuksia, kun muuttavat linnut kerääntyvät niemen kärkeen ennen meren ylitystä.

© Hanko Tourist Office | +358 (0)19 2203 411 | tourist.office@hanko.fi | www.hanko.fi/tourism | Raatihuoneentori 5, 10900 Hanko | Y-tunnus: 0809604-3