fbpx
  • sv
  • fi
  • en

Hanko New Year & talviloma Hangossa

Joulu ja uusivuosi on juhlittu, mutta jos uudenvuodenlupaukset sittenkin tuntuvat epärealistisilta sinulla on mahdollisuus uusia niitä Hangon omana uutenavuotena! Talviloman aikana järjestetään nyt toista vuotta huikeaa suosiota kerännyttä Hanko New Year-tapahtumaa.

Ihmettelet ehkä minkä takia Hanko juhlii omaa uuttavuotta helmikuussa. Kaikki alkoi siitä, kun talvimyrsky kaatoi suunnitelmat ampua uudenvuoden raketteja Hangossa vuonna 2018. Tämän seurauksena ilotulitusshow päätettiin toteuttaa talvilomaviikon päätteeksi ja tapahtuma oli menestys. Ravintolat täyttyivät juhlijoista ja kaupungissa oli upea riemukas tunnelma. Järjestäjä oli heti sitä mieltä, että tästä pitää tulla perinne.

– On uusivuosi, Kiinan uusivuosi ja Hangon uusivuosi, sanoo Anders Augustsson, joka yhdessä Hangon Ilotulitustaideyhdistyksen kanssa järjestää Hanko New Year.

Ilotulitusshow tapahtuu lauantaina 22. helmikuuta kello 20 ja teemana on elokuvat. Ilotulitteet laukaistaan Kuningatarvuorelta, joten parhaiten ne näkyvät Itäsatamasta ravintola Origon ja HSF:n välillä.

Ilotulituksen yhteydessä soitetaan tunnettuja elokuvakappaleita ja ajatuksena on, että yleisö saa arvata mistä elokuvista musiikki on peräisin ja antaa vastauksensa Hangon Ilotulitustaideyhdistyksen Facebook-sivun kautta. Oikein vastanneiden kesken arvotaan hienoja palkintoja, muun muassa lahjakortteja paikallisiin ravintoloihin.

– Hienointa tässä on se, että niin paljon Hangon yrittäjiä ja Hankolaisia ovat mukana tässä ja varmistavat sen, että tämä ylipäänsä saadaan järjestettyä. Pienillä tuilla saamme ison tapahtuman aikaiseksi, hän sanoo.

Augustsson painottaa, että tuulen nopeus voi olla korkeintaan 14 metriä sekunnissa jotta ilotulitusshow voidaan turvallisesti toteuttaa.

Tästä linkistä saat näytteen viime vuoden Hanko New Year-tapahtumasta.

Hangossa on luvassa monipuolinen talvilomaohjelma joten tutustu tarjontaan ja merkitse ohjelmat kalenteriisi jo nyt.

 

Ajankohtaisia majoitustarjouksia:

  • Regatta SPA Hotel, hiihtoloma Hangossa alk. 61€ hlö/2hh (tarjous voimassa 29.2.2020 saakka)
  • Hotel Bulevard, yövy kaksi yötä, saat toisen puoleen hintaan (tarjous voimassa 1.3.2020 saakka)

VINKKI!
Ravintola Origon suositut bliniviikot jatkuvat koko helmikuun ajan