• sv
  • fi
  • en

Inhimillisiä kohtaamisia kehon ja mielen äärellä

joulukuu 20, 2017

INHIMILLISIÄ KOHTAAMISIA HANGOSSA

.

Uutta 2018! Eri kokoisille ryhmille sopiva workshop.

Erittäin suositun luennoitsijan, tietokirjailija ja psykoterapeutti Maaret Kallion sekä Merijoogan Johanna Pawlin yhdessä toteuttama workshop -kokonaisuus työyhteisöille. Sopii osaohjelmaksi esimerkiksi kokouksen tai työhyvinvointipäivän yhteyteen.

Sisältö:
Workshop jakautuu kahteen osaan: ensin pohditaan oman mielen viisasta luotsaamista Maaret Kallion luennoimana ja sen jälkeen todentamaan kuultua helpoilla ja rentouttavilla Johanna Pawlin harjoituksilla.

Maaret Kallion luento-osuudessa pureudutaan itsensä kohtaamisen taitoihin. Miten tukea omaa hyvinvointia pitkäkestoisin keinoin ja realistisin tavoittein? Onko edes hyvä tavoitella aina onnellista mieltä tai täydellistä elämää? Mitä viisaammin ihminen kohtaa itsensä, sitä avoimempi ja joustavampi hän on myös taidoissaan kohdata toisia. Kohtaamisen taito on myös hyvinvoivan työyhteisön edellytys.

Johanna Pawlin kehollisessa osuudessa sukelletaan kuuntelemaan, miten oma keho voi, miltä kuulostaa oma hengitys ja mikä merkitys sillä on omalle hyvinvoinnille. Tutustumme erilaisten kehollisten ja läsnäoloharjoitteiden kautta itsensä kohtaamiseen kehon tasolla. Harjoitteet voidaan tehdä joogamattoja hyödyntäen Merijoogan studiossa (max. 30 hlö) tai kokoustilassa istuen. Harjoitukset pohjautuvat mindfulnessiin ja joogaan, joista kummastakaan ei tarvita aikaisempaa kokemusta.

Tämä kokonaisuus on saatavana ainoastaan Hangossa!

Kesto: 3 h  (voidaan räätälöidä eri pituiseksi)

Inhimillisiä kohtaamisia -kokonaisuus paketoidaan toiveidenne perusteella kokouspalvelujaravintolaelämyksiä ja majoituspalveluja
yhdistellen, juuri teille sopivalla tavalla – ota yhteyttä!
Lisätiedot ja varaukset:  tourist.office@hanko.fi tai puh. 019 2203 411