• sv
  • fi
  • en
Kevattytot_940-450

Hangon kevät

Hangon kevät on piristävän vierailun aikaa. Tule Hankoon lataamaan akkuja; nauttimaan meren ja valon voimasta, ja palaat takaisin arkeen täynnä energiaa. Lähde rantakävelylle, ihaile merilintuja jotka palaavat maailmalta, vieraile Hangon Puutarhapäivillä tai vaikka markkinoilla. Hangossa tapahtuu koko kevään ajan, tule ja ihastu, luonto antaa sinulle voimaa!

rantanosto1

Kylpyläkevät Hangossa

Kevät on kylpyläkevät, Regatta Spa avoinna yleisölle toukokuun loppuun asti. Kesäkuukaudella kylpylä on avoinna hotellivieraille.

Kylpylähinnasto: Aikuiset 20 euroa, lapset (alle 12 v) ja eläkeläiset 10 euroa.

Aukioloajat:
Ma klo 16-21
Ti, to klo 7-19
Ke,pe,la klo 10-19
Su klo 10-17

Hangon-Puutarhaviikko-2016

Hangon Puutarhapäivät

Hangon Puutarhapäivien 25.-27.5.2018 tämän vuoden ohjelmassa mm. puistoja ja upeita pihoja sekä taimienvaihtoa.

Perjantai 25.5. klo 17-19: Opastettu retki Tulliniemeen saksalaisten kauttakulkuleirille. Opas Tarja Kvarnström, ennakkoilmoittautuminen: tarja.kvarnstrom@me.com. Hinta: 10 euroa, maksu paikan päällä.

Lauantai 26.5. klo 10-12:  Taimienvaihto, Alans Cafe.
Taimienvaihtopisteestä saat kasvilöytöjesi lisäksi mukaasi neuvot kasvien sijoitteluun ja hoitoon. Mukana myös puutarhasuunnittelija Päivi Rahikka via Gardenilta. Ota mukaasi kuva tai piirros pihasi ongelma-alueesta, tai kohdasta, johon kaipaat piristystä, neuvonta 15 min, 5 euroa, maksu paikan päällä. Taimienvaihto on ilmainen.

Lauantai 26.5. klo 14-16: Bongaa Puisto-pyöräopastus, lähtö Vapaudenpatsaalta. Oppaana Hangon puistot kuin omat taskunsa tunteva puutarhuri Helena Boström-Mäkelä ja Pirkko Sandblom. Hinta: 5 euroa, maksu paikan päällä.

Sunnuntai 27.5.  klo 14-16: Bongaa piha goes Täktom (lähtö Kauppatorilta, bussikuljetus). Luvassa japanilaista, suomalaista, romanttista ja hyötypuutarhaa yhdessä paketissa. Hinta: 10 euroa, maksu paikan päällä. Ennakkoilmoittautuminen: tarja.kvarnstrom@me.com.

 

Vuokraa Fat bike Hangossa

Kevätpyöräile läskillä

Vuokraa Fat Jopo Hangon matkailutoimistosta ja lähde fiilistelemaan kaupungille tai maastoon.

Vuokraushinnat 2018:
1-2 h 20 euroa, lisätunnit á 7 euroa.
Päivävuokra 50 euroa, vuorokausivuokra 120 euroa. Hinnat sis. alv:n.

 

May Day- yhteispulahdus Hangossa

MayDay – yhteispulahdus 26.5.

Juhlallisuudet ja lämmittelyparveilu alkaa Casinon puistossa 26.5. klo 12.
MayDay kunnioittaa kaupungin kylpyläkaupunkiperinnettä paljastamalla rekonstruktioita Hangon perinteikkäistä ja ikonisista kylpyhyteistä eri aikakausilta. Juhlallisuuksien jälkeen jätetään talviturkki hiekkarannalle ja kirmataan kollektiivisella riemulla lähtölaukauksen saattelemana meren virkistävään syleilyyn. Uima-asu vapaa. Tule ja pulahda, katso ohjelma tästä!