fbpx
  • sv
  • fi
  • en

Hangon syksy

Meri kimaltelee kolmessa ilmansuunnassa ja melkein jokainen tie vie rantaan. Hangossa paras vuodenaika on aina juuri nyt. Kesän jälkeen nautimme syksyn harmauden syleilystä ja riemuitsemme syysmyrskyjen voimasta, ihailemme meren villeinä vellovia aallon harjoja. Tule ja nauti!

Wellness_Hanko

Hyvinvointi ja hemmottelu

Syksy on Hangon parasta aikaa. Pimenevät illat antavat tilaisuuden hiljentyä, ja löytää energiaa luonnosta ja hyvinvoinnista. Vaella rannoilla, nautiskele kynttilän valossa, kahlaa syyslehdissä ja löydä tilaa uusille ajatuksille. Joogaa, mindfulnessia, hemmottelua ja ihanaa hyvinvointia.

Regatta Spa Hangossa

Regatta Spa

Syyskuusta toukokuun loppuun Regatta Spa Tehtaanniemellä on avoinna yleisölle. Kylpylässä on täysimittainen 25-metrinen uima-allas (+27°C), terapia-allas (+32°C) sekä monipuolinen saunaosasto, jota voi myös varata yksityis- ja yrityskäyttöön. Hangon upea kylpylä tarjoaa mahtavat puitteet kokonaisvaltaiselle hyvinvointielämykselle. Ylellisten altaiden ja saunojen lisäksi valittavanasi on laadukkaita BABOR kauneudenhoidon ja hyvinvoinnin palveluja sekä tuotteita.

Cafe_Regatta_uusi_ulko

Nautiskele ravintoloissa

Hangosta löydät myös kuumeisen kesäkauden ulkopuolella ihania merellisiä ravintoloita Itäsataman makasiinirakennuksissa sekä Hangonkylän satamassa. Myös kaupungin kahvilat tarjoavat lämmintä juotavaa ja herkullisia leivonnaisia vaikka rantakävelyretken päätteeksi.

Hangon ravintolat

Klubit ja baarit

Kahvilat ja muut ruokapaikat

Rita-De-Kite

Merellisiä aktiviteettejä

Syksyinen myrskyävä meri houkuttelee laine- ja purjelautailijoita, ja sopivan tuulen sattuessa vauhdikkaat leijat värittävät iloksemme koko horisontin. Rannoilla kulkevat myös muuttolintujen ystävät ja horisontin rakastajat vaeltavat viikonloppuisin rantoja pitkin keräten kiviä ja simpukoita.

Nuolihaukka Hangossa

Lintuharrastajan Hankoniemi

Siellä missä manner päättyy, kohtaan äärettömän meren ja ainutlaatuisen merellisen luonnon. Hankoniemen kärki on monen uhanalaisen lajin turvapaikka sekä tärkeä lintujen levähdysalue ja merilinnuston pesimäalue. Varsinkin syksyisin niemellä voi saada huikeita luontokokemuksia, kun muuttavat linnut kerääntyvät niemen kärkeen ennen meren ylitystä.

Hangon Museo 

Hangon museo säilyttää runsaita esine- ja kuvakokoelmia sekä arkistoa. Museolla on näyttelytilat vanhassa kivirakennuksessa Itäsatamassa. Museo on perustettu vuonna 1909.

Hankoniemen ihmeellinen luonto 17.5.2019–14.4.2020

Hangon luonto ihastuttaa paikallisia ja kävijöitä: pitkät rannat, meren läheisyys, erikoinen kasvisto ja linnusto, hienot kalliot. Tästä tulee Hangon museon tämän vuoden näyttely kertomaan. Sukellamme myös merenpinnan alapuolelle tutustumaan harvinaisempiin näkymiin. Näyttelyssä tulee olemaan akvaarioita, jotka muuttuvat vuodenaikojen mukana.