fbpx
  • sv
  • fi
  • en

 Hangon talvi

Mitä Hangossa tapahtuu talven aikana? Katso parhaat vinkit rentouttavaan talviseen vierailuun. Ympärivuotinen Hanko on särmikäs ja kiehtova. Se on raaka sekoitus ulkosaariston kauneutta, hiljaisuutta, kiihkeitä elämyksiä syysmyrskyssä ja pikkukaupungin luovaa hiljaiseloa. Se on myös kuppi lämmintä kaakaota rantaretken lämmikkeeksi, hyvää oloa ja uusia kulttuurielämyksiä.

Hyvää oloa etsimässä

Rentoutuminen ja läsnäolo ovat keskeisesti läsnä Hangon talvessa. Hangossa on helppo voida hyvin, löydät myös paikallisia hyvinvointiin liittyviä vaihtoehtoja kuten rentouttavaa hierontaa ja syvävenyttävää Yin-jooga. Hemmottele itseäsi ja kehoasi hyvänolonammattilaisen käsissä.

Kävelyretki aivan meren äärellä!

Meri ympäröi Hankoa kolmelta suunnalta ja lähes jokainen löytämäsi tie vie rannalle. Talvinen Hanko on ihastuttava retkikohde ja jalan kaupungista löytyy monta tutustumisen arvoista kohdetta. Voit valita historiallisen teeman kävelylenkille tai lähteä nauttimaan luonnosta vapaasti samoillen ja vierailla vaikka laavulla. Muista! Villasukat, pipo ja lapaset ovat talviulkoilijan parhaat ystävät.

Rentoudu upeassa kylpylässä

Regatta Spa on ainutlaatuinen merenrannalla sijaitseva kylpylä, joka yhdistää Hangon satamakaupungin tunnelman ja ylellisen kylpylän monipuoliset palvelut elämykseksi, jolle ei löydy vertailukohtaa. Merikylpylän ympärivuotisiin palveluihin kuuluu korkealaatuisia kauneus- ja hyvinvointipalveluita sekä kuntoutus-, liikunta- ja urheiluvalmennusta.

Alanäs Café

Kuppi kuumaa ja herkuttelemaan

Maistuisiko lämmin kaakao ja vohvelit, tai herkullinen latte ja tuore korvapuusti, kirpeän ulkoilupäivän lämmikkeeksi? Ja illalla päivän kruunaa ruokailu Hangon persoonallisissa ravintoloissa. Osa tunnelmallisista makasiiniravintoloista ovat auki ympäri vuoden ja myös Hangonkylän kalaravintola pohjoisrannalla houkuttelee vierailijoita.

talviuinti

Pulahda mereen! 

Talviuinti on luonnollista terveydenhoitoa! Koettuja ja todellisia terveysvaikutuksia nimittäin löytyy ja jo yli 100 000 suomalaista pulahtaa säännöllisesti veteen talvella. Hangossa voit lainata uimahuoneen avainta matkailutoimistosta panttia vastaan, puh. 019 2203 411, tourist.office@hanko.fi

Vinkkejä vierailijalle!

Hangon viehätys on aina omanlaisensa ja persoonallinen. Monet ovat menettäneet sydämensä ja palaavat vuosi toisensa jälkeen, tai asettuvat lopulta asumaan. Toisille vierailusta jää kauniit muistot. Muista julkaista omat parhaat feelishetkesi somessa tunnisteella #hullunahankoon. Lue parhaat vinkit tästä!