• sv
  • fi
  • en
Itäsatama-illalla

Hanko-rennosti ylellinen TYKY-kohteesi

100 henkilön majoituspaketti.

Hintaan sisältyy majoitus ja saaristoristeily.

Hinta:
alkaen 160 euroa/hlö (1hh) sis alv
alkaen 108 eur/hlö (2hh) sis alv

Paketti on voimassa 1.5.-22.6. ja 14.8.-1.9.2017 välisenä aikana.

regatta_kitro

Majoitus Hotel Regatassa

Hotel Regatta on Lars Sonckin vuonna 1898 piirtämään jugendlinnaan vuonna 2012 täysin entisöity moderni boutiquehotelli. Hotelli sijaitsee meren äärellä ydinkeskustassa. Hotellissa on kaksi sviittiä, 45 kahden hengen huonetta ja kaksi yhden hengen huonetta. Huoneet ovat erikokoisia ja yksilöllisesti sisustettuja. Kaikissa huoneissa on oma wc ja suihku, TV/radio, ilmastointi ja tallelokero. Osassa huoneista on minikeittiö ja kahdessa huoneessa oma sauna. Hotellissa on erilaisia kokoustiloja, loungecafe ja -baari ja langaton Internet-yhteys. Huonehintaan sisältyy aamiainen ja wifi.

saaristoristeily

Saaristoristeily

Gustavsvärn on Hangon vanhan neliosaisen linnoituksen suurin ja parhaiten säilynyt osa. Pienellä kalliosaarella on ruotsalaisen 1700-luvun lopulla rakennetun linnakkeen rauniot, sekä majakka vuodelta 1951.

Hauensuoli on kapea salmi kahden luodon välissä Tulliniemen edustalla. Tämä ”Saariston vieraskirja” on ainutlaatuinen nähtävyys, saarilta löytyy 640 kallioihin kaiverrettua nimeä ja vaakunakilpeä, jotka kertovat aateliston, sotilaiden ja kauppiaiden matkoista jo 1500-luvulta lähtien.