• sv
  • fi
  • en
My Hanko-Vinkkejä vierailijalle

Hyvinvointi Hangossa kesällä

9 henkilön hyvinvointihetki Hangossa.

Hintaan sisältyy 75 minuutin Mind & Body Relax rantajooga tai SUP-jooga (sateella tai kovalla tuulella sisätiloissa), salaattilounas Cafferiessa, sisäänpääsy vesitorniin ja omatoiminen retki Suomen eteläisimpään kärkeen.

Hinta: 43 euroa/hlö sis. alv.

Paketti on voimassa 1.5.-31.8 välisenä aikana.

Merijooga Hangossa

Mind and body relax -rantajooga

Mind & Body Relax -rantajoogatunti sisältää helppoja, kaikille sopivia joogaan pohjautuvia liikkeitä yhdistettynä venyttelyyn. Tunti tarjoaa kokonaisvaltaisen rentoutumishetken merellisten teemojen äärellä. Aikaisempaa joogakokemusta ei tarvita.

 

Sup-jooga

SUP-joogassa pääset kokeilemaan, miltä tuntuu joogata veden päällä meren aaltojen rauhoittavassa äänessä. Teemme SUP-laudan päällä helppoja sarjoja, joissa liike ja hengitys yhdistyvät. Erityisen kehittävää SUP-jooga on tasapainolle. Lisäksi pääset tuntemaan mielen- ja kehonhallintaa. Tunti sopii kaikille, eikä vaadi minkäänlaista aiempaa kokemusta joogasta tai suppailusta. SUP-joogassa säävaraus, kovalla tuulella ja sateella tunti siirretään automaattisesti Merijoogan Hangon studiolle. Tunnista vastaa kokenut Merijoogan opettaja.

 

Salaatti lounas Cafferiessa

Pieni ja viihtyisä, perheomistettu kahvila aivan Regatan rannan vieressä, avoinna ympäri vuoden 2013 lähtien.
Terveellistä ja täyttävää on mottomme. Lisäksi ympäristöarvot ovat lähellä sydäntämme. Meillä voit muokata lounaasi niin, että se soveltuu juuri sinun makuusi ja dieettiisi.
Meiltä saa Johan & Nyströmin erikoiskahveja, ihania leivoksia ja raikkaita salaatteja. Tämän lisäksi meillä on A-lupa, joten tarjolla on myös laaja valikoima erilaisia oluita ja sesongin mukaan vaihtuvia drinkkejä.

Ota tauko arjesta ja tule nauttimaan merinäköalasta kahvilaamme, joka myös tunnetaan ”Hangon olohuoneena”.
Meille ovat myös perheen nelijalkaiset perheenjäsenet tervetulleita!

 

Tutustuminen Hangon vesitorniin

Neuvostoliiton joukot räjäyttivät Vartiovuoren vanhan vesitornin jättäessään talvisodan jälkeen miehittämänsä Hangon vuokra-alueen joulukuussa vuonna 1941. Uuden vesitornin pystyttäminen oli kiireisimpiä jälleenrakennustehtäviä ja vuonna 1943 valmistui uusi betonirunkoinen maamerkki korkeimmalle mäelle. Näköalatornista, joka kohoaa noin 65 metriä merenpinnan yläpuolelle, on upea näköala. Tornissa on myös kiikari.

Tulliniemen luontopolku

Omatoiminen retki eteläkärkeen

Siellä missä manner päättyy, kohtaan äärettömän meren ja ainutlaatuisen merellisen luonnon. Suomen eteläisimmässä kärjessä, Uddskatanin luonnonsuojelualueella, on pehmeän pyöreitä kallioita, metsää ja niittyjä ja korkeita näköalapaikkoja. Hankoniemen kärki on monen uhanalaisen lajin turvapaikka sekä tärkeä lintujen levähdysalue ja merilinnuston pesimäalue.

Luontopolun varrelle on sijoitettu 15 infotaulua, jotka kertovat vierailijoille alueen arvokkaasta luonnosta sekä merenkulkuun ja sotahistoriaan liittyvästä kulttuuriperinnöstä. Luontopolku on 6,7 km pitkä.