• sv
  • fi
  • en

Hanko off season

2 henkilön hyvinvointiviikonloppu Hangossa.

Hintaan sisältyy majoitus 2hh:ssa (1 yö), sisäänpääsy Regatta Spa-kylpylään, illallinen kynttilävalossa ja omatoiminen retki Suomen eteläisimpään kärkeen.

Hinta: 154 euroa/hlö sis. alv.

Paketti on voimassa kesäkauden ulkopuolella (1.10.-30.4.).

regatta_kitro

Majoitus Hotel Regatassa

Hotel Regatta on Lars Sonckin vuonna 1898 piirtämään jugendlinnaan vuonna 2012 täysin entisöity moderni boutiquehotelli. Hotelli sijaitsee meren äärellä ydinkeskustassa. Hotellissa on kaksi sviittiä, 45 kahden hengen huonetta ja kaksi yhden hengen huonetta. Huoneet ovat erikokoisia ja yksilöllisesti sisustettuja. Kaikissa huoneissa on oma wc ja suihku, TV/radio, ilmastointi ja tallelokero. Osassa huoneista on minikeittiö ja kahdessa huoneessa oma sauna. Hotellissa on erilaisia kokoustiloja, loungecafe ja -baari ja langaton Internet-yhteys. Huonehintaan sisältyy aamiainen ja wifi.

Tulliniemen luontopolku

Omatoiminen retki eteläkärkeen

Siellä missä manner päättyy, kohtaan äärettömän meren ja ainutlaatuisen merellisen luonnon. Suomen eteläisimmässä kärjessä, Uddskatanin luonnonsuojelualueella, on pehmeän pyöreitä kallioita, metsää ja niittyjä ja korkeita näköalapaikkoja. Hankoniemen kärki on monen uhanalaisen lajin turvapaikka sekä tärkeä lintujen levähdysalue ja merilinnuston pesimäalue. Varsinkin syksyisin niemellä voi saada huikeita luontokokemuksia, kun muuttavat linnut kerääntyvät niemen kärkeen ennen meren ylitystä.

Luontopolun varrelle on sijoitettu 15 infotaulua, jotka kertovat vierailijoille alueen arvokkaasta luonnosta sekä merenkulkuun ja sotahistoriaan liittyvästä kulttuuriperinnöstä. Luontopolku on 6,7 km pitkä.

Polku on paikoin vaikeakulkuinen eikä sovellu liikuntaesteisille. Luontopolku kulkee luonnonsuojelualueilla, ja alueella saa liikkua ainoastaan merkittyä polkua pitkin. Polku on merkitty valkopäisillä tolpilla. Alueella ei ole palveluja.

Uddskatanin luonnonsuojelualue on perustettu vuonna 1990, ja Uddskatanin vesialue rantoineen rauhoitettiin arvokkaana lintukohteena jo vuonna 1933. Alue on myös osa vuonna 2008 perustettua Hangon kansallista kaupunkipuistoa. Ketojen ja hiekkarantojen kasvi- ja hyönteislajisto on ainutlaatuinen. Myös alueen vedenalainen luonto on arvokas, vedenalaiset riutat ja hiekkasärkät ylläpitävät monimuotoista elämää.