• sv
  • fi
  • en
kar2

Leirikoulumatka Hangossa

Onnistunut leirikoulumatka yhdistää hyödyn ja huvin sopivassa suhteessa ja Hanko tarjoaa siihen mainiot puitteet. Tänne on helppo tulla: mukavasti junalla tai omalla linja-autolla suoraan keskustaan. Tervetuloa ikimuistoiselle leirikoulumatkalle!

Hintaan sisältyy majoitus (2 yötä), opastettu kiertoajelu Jopoillen sekä käynti Hangon Vesitornissa.

Hinta:
alkaen 70 eur/hlö sis. alv

Hostel Sjömansro Hangossa

Majoitus Hostel Sjömansrossa

Sjömansro toimii itsepalveluperiaatteella, asiakkaat hoitavat oleskelunsa aikana kaiken itse, myös siivouksen. Toiminta on ympärivuotista. Sjömansro sijaitsee meren äärellä, luonnonkauniissa Lappohjan kylässä, Hangon ja Tammisaaren puolessa välissä. Kahden hengen huoneita, joissa on keittiö, wc ja suihku. Ei aamiaistarjoilua. Alueella on mahdollista vuokrata kajakkeja, purjehdusjollia, soutuveneitä, ”sumo-asuja” sekä puutarhapelejä.

Vappuvinkit

Tutustuminen Hangon Vesitorniin

Neuvostoliiton joukot räjäyttivät Vartiovuoren vanhan vesitornin jättäessään talvisodan jälkeen miehittämänsä Hangon vuokra-alueen joulukuussa vuonna 1941. Uuden vesitornin pystyttäminen oli kiireisimpiä jälleenrakennustehtäviä ja vuonna 1943 valmistui uusi betonirunkoinen maamerkki korkeimmalle mäelle. Näköalatornista, joka kohoaa noin 65 metriä merenpinnan yläpuolelle, on upea näköala. Tornissa on myös kiikari.

Hanko Jopo

Opastettu kiertoajelu Jopoillen

Noin 1,5 tunnin opastettu, rento pyöräilykierros kaupunkialueella. Opastus alkaa Itäsatamasta ST1-laiturilta, jossa vuokrapyörät odottavat.

Hangon Vesitorni ja kirkko

Räätälöimme myös mielellämme teille tarjouksen omien toivomustenne perusteella. Ota yhteyttä, toteutamme leirikoulunne yhdessä!

Tiedustelut ja varaukset: Hangon matkailutoimisto, www.hanko.fi/tourism, tourist.office@hanko.fi , puh. 019 2203 411