fbpx
  • sv
  • fi
  • en
Hangon puutarhapäivät

Leirikoulumatka Hankoon

Onnistunut leirikoulumatka yhdistää hyödyn ja huvin sopivassa suhteessa ja Hanko tarjoaa siihen mainiot puitteet. Tänne on helppo tulla: mukavasti junalla tai omalla linja-autolla suoraan keskustaan. Tervetuloa ikimuistoiselle leirikoulumatkalle!

Hintaan sisältyy majoitus (2 yötä), opastettu kiertoajelu jopoillen sekä käynti Hangon vesitornissa.

Hinta:
alkaen 73 eur/hlö sis. alv.
(esimerkkihinta on laskettu 18 lapsen ja kahden aikuisen ryhmälle)

Hostel Sjömansro Hangossa

Majoitus Hostel Sjömansrossa

Sjömansro sijaitsee meren äärellä, luonnonkauniissa Lappohjan kylässä, Hangon ja Tammisaaren puolessa välissä. Tarjolla on kahden hengen huoneita, joissa on keittiö, wc ja suihku. Sjömansro toimii itsepalveluperiaatteella, asiakkaat hoitavat oleskelunsa aikana kaiken itse, myös siivouksen. Ei aamiaistarjoilua. Alueella on mahdollista vuokrata kajakkeja, purjehdusjollia, soutuveneitä, ”sumo-asuja” sekä puutarhapelejä. Toiminta on ympärivuotista.

Vappuvinkit

Tutustuminen Hangon Vesitorniin

Neuvostoliiton joukot räjäyttivät Vartiovuoren vanhan vesitornin talvisodan päättyessä, joulukuussa vuonna 1941, jättäessään miehittämänsä Hangon vuokra-alueen. Uuden vesitornin pystyttäminen oli kiireisimpiä jälleenrakennustehtäviä ja vuonna 1943 uusi betonirunkoinen maamerkki valmistui kaupungin korkeimmalle mäelle. Torni kohoaa noin 65 metriä merenpinnan yläpuolelle ja sieltä on upea näköala. Tornissa on myös kiikari.

Hanko Jopo

Opastettu kiertoajelu jopoillen

Noin 1,5 tunnin opastettu, rento pyöräilykierros kaupunkialueella. Opastus alkaa Itäsatamasta ST1-laiturilta, jossa vuokrapyörät odottavat.

Hangon Vesitorni ja kirkko

Ota yhteyttä, toteutamme leirikoulunne yhdessä!

Tiedustelut ja varaukset:
Hangon matkailutoimisto
www.hanko.fi/tourism
tourist.office@hanko.fi
puh. 019 2203 411