• sv
  • fi
  • en
Uddskatan auringonlasku

Linturetki Suomen eteläisimpään kärkeen

Hangolla on ihanteellinen sijainti: se sijaitsee mantereella ja on helposti saavutettavissa vaikkapa pääkaupunkiseudulta. Sijaintinsa vuoksi Hankoniemi on myös yksi maamme parhaimmista lintujen muuttoväylistä, etenkin syksyisin, kun niemen suppilomainen muoto kerää lounaaseen muuttavat linnut kapealle kaistaleelle.

15 henkilön linturetki Suomen eteläisimpään kärkeen.

Hintaan sisältyy opastettu linturetki ja lounas.

Hinta:
alkaen 46 euroa/hlö sis. alv

Opastetut linturetket Hangossa

Opastettu linturetki Suomen eteläisimpään kärkeen

Luonnon monipuolisuus näkyy myös linnustossa. Hankoniemellä havaitaan vuosittain noin 270 lintulajia, ja lintubongaajien kevät alkaa usein jo helmikuun lopulla. Kevään ensimmäiset muuttolinnut saapuvatkin juuri tänne, ja leutoina talvina monet lajit jopa talvehtivat meren tuntumassa. Linturetki Suomen eteleisimpään kärkeen tehdään Acescapesin osaavan oppaan johdolla.

Ravintola Origo Hanko

Lounas

Tuskin missään muussa pienessä kaupungissa on niin monipuolista ravintolatarjontaa kuin Hangossa. Täällä voit nauttia herkuista persoonallisissa ravintoloissa, joista jokaisella on oma tarinansa. Ruokaile Itäsataman vanhoissa tunnelmallisissa makasiineissa tai avoimen merimaiseman äärellä. Meren antimet houkuttelevat ja lähituotetut raaka-aineet ovat keskiössä.