fbpx
  • sv
  • fi
  • en

.

Alkanut vuosi 2019 vie Hangon maailmankartalle, kun Suomen Riviera isännöi 6mR luokan purjehduksen maailmanmestaruuskisoja elokuussa (1.–9.8.). MM-kilpailut tuovat kovan luokan purjehtijoita ja kiinnostavia persoonia ympäri maailmaa Hangon kimaltaville merille ja auringon lämmittämille rannoille.
Samalla Hangon perinteiset veneilytapahtumat kuten Hangon regatta (5.–7.7.) ja Poker Run (9.–11.8.) kutsuvat venekansan ja elämästä nautiskelijat jälleen Hankoon – Suomen etelään.

Rannikkoreitti, viime vuoden kiinnostavin uutuus kaikille pyöräilijöille, on kehittynyt entisestään ja houkuttelee yhä enemmän pyörämatkailijoita lumoavaan ja monipuoliseen saaristoon. Vain reilun tunnin päässä Helsingistä ja Turusta sijaitsee jopa 200 km pitkä pyöräilylenkki, joka yhdistää Hangon naapurialueisiin Kemiönsaareen, Raaseporiin ja Saloon. Yhdistä pyöräilyretkesi venekuljetusosuus Hangon ja Kasnäsin välillä majakkakäyntiin tai vaikka hyljesafariin! Rannikkoreitti saa tänä vuonna entistä selkeämmät reitti- ja palvelutiedot uuden kartan muodossa, sekä paperi- että digimuodossa sivustolla rannikkoreitti.fi.

Sekä pienille että isoillekin tennisintoilijoille Hanko on aivan ehdoton. Tapahtumia löytyy kaikenikäisille ja -tasoisille: JGP Tournament (3.–9.6.) • Finnish Junior Tennis Tour 4.+FC Championship (14.–16.6.) • HPP Hanko Tennis Week (8.–14.7.) • ITF Scandinavian EB Championship by Mandatum life (29.7.–4.8.) • Hanko Tennis – ITF Junior Circuit (6.–10.8.)

Perinteiset Hangonpäivät (30.8.–1.9.) kokoavat kaikki Hangon ystävät yhteen unohtumattomiin elämyksiin, kun koko kaupunki säihkyy ja kipinöi. Muinaistulien yö on merkki siitä, että sykkivä kesäkausi on vaihtumassa syksyksi. Hanko täyttyy niin kansanjuhlasta ja ilotulituksista kuin tunnelmallisista hetkistä rannalla valtavan kokon ympärillä.

Kesäkauden ulkopuolella Hanko on kiehtova ja särmikäs.

– Hanko on puhdas sekoitus ulkosaariston koskematonta kauneutta ja hiljaisuutta, merituulen talvisia kuiskauksia, kevätauringon säteilevää valoa, mutta myös elämyksiä kiivaan syysmyrskyn keskellä ja samalla pikkukaupungin luovaa hiljaiseloa, sanoo Hangon uusi matkailupäällikkö Jon Lindström.

Suomen eteläkärki ja Tulliniemen luontopolku ovat ympärivuotisia vierailukohteita ja ylellinen kylpylä Regatta Spa tarjoaa täydellistä rentoutumista kaikkina vuodenaikoina. Jos olet rohkea, voit pukea märkäpuvun ja antaa eräoppaan viedä sinut aalloille kajakilla tai surffilaudalla! Jälkeenpäin voit hiljentyä hotellihuoneessasi tai hemmotella itseäsi kulinaristisella elämyksellä jossakin Hangon lukuisista korkealaatuisista ravintoloista.

_MG_9964