• sv
  • fi
  • en
op2

Opastetut kaupunkikierrokset

Hangon matkaa voi täydentää opastetulla kierroksella. Kierroksen voi toteuttaa linja-autolla, kävellen tai pyörällä!
Toteutamme toiveidenne mukaan erilaisia kierroksia vesitorniopastuksesta historiallisiin kävelykierroksiin.

Opastettu kiertoajelu

Opastetun kiertoajelun avulla tutustutaan Hangon ainutlaatuiseen luontoon ja merelliseen tunnelmaan. Yleinen kiertoajelu kestää 1,5 tuntia, jonka aikana opas kertoo Hankoniemen historiasta, nykypäivästä ja nähtävyyksistä. Opastus voidaan lopettaa esim. johonkin kahvilaan tai ravintolaan.

Yleiseen opastettuun kiertoajeluun ei kuulu käyntiä nähtävyyskohteissa, mutta kiertoajeluun voi lisätä vierailuja eri kohteisiin kuten esimerkiksi Hangon museo, Neljän Tuulen Tupa, Hangon kirkko, Kaupungintalon galleria, ortodoksinen kirkko, vesitorni (näköalatorni), Hangon Rintamamuseo ja Täktomin neuvostomonumentti.

Hangon lähisaaristo ja “Hauensuoli”, jonka ainutlaatuiset kalliopiirustukset – vaakunat ja nimikirjoitukset – kertovat Hangon pitkästä historiasta on myös tutustumisen arvoinen. Hauensuoleen on saatavissa myös opastusta.

Kävelykierrokset ja teemaopastukset

Ihanteellinen ryhmäkoko opastettujen kävelyretkien osalta on alle 25 henkilöä (max. 30). Suosittelemme, että tätä suuremmat ryhmät varaavat useamman oppaan.

 
Opastetut kävelyretket ja teemaopastukset

 

Omatoiminen arkkitehtuurikävely Hangossa

Vinkki! Tutustu omatoimisesti Hangon rikkaaseen arkkitehtuuriin. Lyhyen kävelymatkan piirissä löydät rakennuksia, joiden arkkitehteina on ollut mm. Theodor Höijer, Lars Sonck, Wivi Lönn ja Viljo Revell.
Nouda oma painettu opas Hangon matkailutoimistosta ja lähde löytöretkelle!

Omatoiminen arkkitehtuurikävely