fbpx
  • sv
  • fi
  • en

Opastetut kaupunkikierrokset

Hangon matkaa voi täydentää opastetulla kierroksella. Kierroksen voi toteuttaa linja-autolla, kävellen tai pyörällä!
Toteutamme toiveidenne mukaan erilaisia kierroksia vesitorniopastuksesta historiallisiin kävelykierroksiin.

Opastettu kiertoajelu

Opastetulla kiertoajellla tutustutaan Hangon ainutlaatuiseen luontoon ja merelliseen tunnelmaan. Yleinen kiertoajelu kestää 1,5 tuntia, jonka aikana opas kertoo Hankoniemen historiasta, nykypäivästä ja nähtävyyksistä. Opastus kannattaa päättää johonkin Hangon ihanista kahviloista tai ravintoloista.

Yleiseen opastettuun kiertoajeluun voi lisätä vierailuja eri kohteisiin, kuten esimerkiksi Hangon museoon, Neljän Tuulen Tuvalle, Hangon kirkkoon, Kaupungintalon galleriaan, ortodoksiseen kirkkoon, vesitorniin (näköalatorni), Hangon Rintamamuseoon ja Täktomin neuvostomonumentille.

Hangon vierailuun kannattaa sisällyttää myös hetki merellä. Hangon lähisaaristo ja “Hauensuoli”, jonka ainutlaatuiset kalliopiirustukset – vaakunat ja nimikirjoitukset – kertovat Hangon pitkästä historiasta ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia. Hauensuoleen voi tutustua myös oppaan johdolla.

Kävelykierrokset ja teemaopastukset

Ihanteellinen ryhmäkoko opastettujen kävelyretkien osalta on alle 25 henkilöä (max. 30). Suosittelemme, että tätä suuremmat ryhmät varaavat useamman oppaan.

Valitse tästä ryhmällenne sopiva retki:
Opastetut kävelyretket ja teemaopastukset 2020.

Varaukset ja lisätiedot:

Facebook: www.facebook.com/Hangonoppaat/

Hangon matkailutoimisto
tourist.office@hanko.fi
puh. 019 2203 411

Vinkki! Omatoiminen arkkitehtuurikävely Hangossa

Hangon arkkitehtuuri on rikasta! Lyhyen kävelymatkan piirissä löydät rakennuksia, joiden arkkitehteina on ollut mm. Theodor Höijer, Lars Sonck, Wivi Lönn ja Viljo Revell. Tärkeimpien rakennusten tarinat on koottu oppaaseen, jonka painetun version voit noutaa Hangon matkailutoimistosta ja jonka sähköisen version voit ladata tästä.

PS. Painettuja Hanko-esitteitä, karttoja ja arkkitehtuurikävelyn oppaita löydät puisesta, sinikantisesta postilaatikosta Hangon matkailutoimiston ovelta aina.