fbpx
  • sv
  • fi
  • en

Päiväretki Hankoon

50 henkilön päiväretki.

Hintaan sisältyy opastettu kiertoajelu, lounas, saaristoristeily.

Hinta:
alkaen 56 euroa/hlö sis alv.

Vappuvinkit Hangossa

Opastettu kiertoajelu omalla bussilla

Opastetun kiertoajelun aikana tutustutaan Hangon ainutlaatuiseen luontoon ja merelliseen tunnelmaan. Kiertoajelu kestää 1,5 tuntia, jonka aikana opas kertoo Hankoniemen historiasta, nykypäivästä ja nähtävyyksistä.

Lounas Hangossa

Tuskin missään muussa pienessä kaupungissa on niin monipuolista ravintolatarjontaa kuin Hangossa. Täällä viihdyt persoonallisissa ravintoloissa, joista jokaisella on oma tarinansa. Ruokaile Itäsataman vanhoissa tunnelmallisissa makasiineissa tai avoimen merimaiseman äärellä. Meren antimet houkuttelevat ja lähituotetut raaka-aineet ovat keskiössä; paistettua kampelaa, ahventa, lammasta vaiko rapuja ja monipuolinen saaristolaispöytä? Tervetuloa nauttimaan!

Gustavsvärnin majakka

Saaristoristeily Gustavsvärniin ja Hauensuoleen

Lähdemme merelle!

Gustavsvärn on Hangon vanhan neliosaisen linnoituksen suurin ja parhaiten säilynyt osa. Pienellä kalliosaarella on ruotsalaisen 1700-luvun lopulla rakennetun linnakkeen rauniot, sekä majakka vuodelta 1951. Saaressa sijaitseva sumusireeninhoitajan talo ympäristöineen on vuokrattu Suomen Majakkaseuralle joka kesäisin myy talossa mm. matkamuistoja kuten Gustavsvärn-historiikkia, postikortteja ja majakkajulisteita.

Hangon Vesitorni ja kirkko

Saisiko olla muuta? Ota yhteyttä, toteutamme päiväretkesi yhdessä!

Olemme asiantuntijasi Hangossa.

Hangon matkailutoimisto
tourist.office@hanko.fi
puh. 019 2203 411