• sv
  • fi
  • en
casino_ryhmat

Päiväretki Hankoon

50 henkilön päiväretki.

Hintaan sisältyy opastettu kiertoajelu, lounas, saaristoristeily.

Hinta:
alkaen 59 euroa/hlö sis alv.

Vappuvinkit Hangossa

Opastettu kiertoajelu omalla bussilla

Opastetun kiertoajelun avulla tutustutaan Hangon ainutlaatuiseen luontoon ja merelliseen tunnelmaan. Yleinen kiertoajelu kestää 1,5 tuntia, jonka aikana opas kertoo Hankoniemen historiasta, nykypäivästä ja nähtävyyksistä.

Ravintola På Kroken Hanko

Lounas

Tuskin missään muussa pienessä kaupungissa on niin monipuolista ravintolatarjontaa kuin Hangossa. Saaristolaisuus ja meri antimineen ovat pääosassa houkuttelevilla ruokalistoilla.Hankolaiset ravintoloitsijat kutsuvat sinut niitä maistamaan.

Gustavsvärnin majakka

Saaristoristeily Gustavsvärniin ja Hauensuoleen

Gustavsvärn on Hangon vanhan neliosaisen linnoituksen suurin ja parhaiten säilynyt osa. Pienellä kalliosaarella on ruotsalaisen 1700-luvun lopulla rakennetun linnakkeen rauniot, sekä majakka vuodelta 1951. Saaressa sijaitseva sumusireeninhoitajan talo ympäristöineen on vuokrattu Suomen Majakkaseuralle joka kesäisin myy talossa mm. matkamuistoja kuten Gustavsvärn-historiikkia, postikortteja ja majakkajulisteita.

Hangon Vesitorni ja kirkko

Räätälöimme myös mielellämme sinulle tarjouksen omien toivomustesi perusteella. Ota yhteyttä, toteutamme päiväretkesi yhdessä!

Tiedustelut ja varaukset: Hangon matkailutoimisto, www.hanko.fi/tourism, tourist.office@hanko.fi , puh. 019 2203 411