• sv
  • fi
  • en

Päiväretki pienryhmille Suomen Etelään

20 henkilön päiväretki Suomen Etelään.

Hintaan sisältyy opastettu kierros Kylpyläpuistossa, lounasristeily Hangonkylään, lounas På Krokenissa, visiitti Vesitorniin sekä kahvi/tee ja kakku.

Hinta:
55 euroa/hlö sis alv

Hangon Puutarhaviikko

Opastettu kierros ”Kylpyläpuiston huvilat kertovat”

Hangon Kylpyläpuisto on Suomen merkittävimpiä suurten puuhuviloiden alueita. Kierroksen aikana tutustutaan 1800-luvun lopun ja 1900-luvun alun kylpyläkulttuuriin, huviloiden rakentajiin ja asukkaisiin sekä elämään Kykpyläpuistossa.

kappelisatama_1

Lounasristeily Hangonkylään

Risteilyllä näet ainutlaatuiseen Hauensuolen saareen ja Gustavsvärnin majakan sekä sen linnanrauniot. Näet myös mereltä päin Suomen mantereen eteläisimmän kärjen. Matkalla Hangonkylän satamaan käydään myös Kappelisatamassa. Kappelisatama otettiin käyttöön jo 1200-luvulla ja se on Hangon vanhin satama. Hangonkylän satamassa syödään lounasta.

Ravintola På Kroken Hangossa

Lounas På Krokenissa

Hangonkylän satamassa nautitaan lounasta På Kroken -ravintolan runsaasta pöydästä. Kodikas kala- ja äyriäisruokiin erikoistunut ravintola on Ekströmin kalastajaperheen omistama.

Vappuvinkit

Käynti Vesitornissa

Näköalatornista, joka kohoaa noin 65 metriä merenpinnan yläpuolelle, on upea näköala. Tornissa on myös kiikari.

Fyra_Vindarna

Kahvit ravintola Neljän Tuulen Tuvalla

Pienellä Mäntysaarella, aivan rantakalliolla sijaitseva Neljän Tuulen Tupa, jota Mannerheim isännöi vuosina 1927-1933, on jo itsessään nähtävyys! Ravintolassa odottaa Marskin mansikkakakku kahvin tai teen kera.

Hangon Vesitorni ja kirkko

Räätälöimme myös mielellämme sinulle tarjouksen omien toivomustesi perusteella. Ota yhteyttä, toteutamme retkesi yhdessä!

Tiedustelut ja varaukset: Hangon matkailutoimisto, www.hanko.fi/tourism, tourist.office@hanko.fi , puh. 019 2203 411