fbpx
  • sv
  • fi
  • en

Hösten i Hangö

Havet glittrar i tre väderstreck och nästan alla vägar leder till havet. I Hangö är den bästa årstiden just nu. Efter sommaren omfamnas vi av den mysiga hösten, beundrar havets vilda vågtoppar och välkomnar havet i höststormens mörkgröna, murriga färger. Kom och njut!

Wellness_Hanko

Välmående och energi

Hösten är den bästa tiden i Hangö. Under de mysiga, mörka kvällarna finns det tid att stanna upp och njuta av stillheten och hitta ny energi i naturen. Du kan vandra längs stränderna, njuta av levande ljus, hoppa i lövhögar och hitta tid för nya tankar. Yoga, mindfulness, massage och välmående, allt på ett och samma ställe.

Rita-De-Kite

Välj en aktivitet vid havet

Det stormande havet lockar under hösten våg- och vindsurfare till Hangö och vid passliga vindar är hela havet fyllt av färggranna drakar. Vännerna av fågelskådning syns de bästa utsiktsplatserna och alla de som älskar horisonten söker sig till ständerna på jakt efter fina stenar och snäckskal.

Cafe_Regatta_uusi_ulko

God mat och mys

I Hangö hittar du god mat i de charmiga rödmålade maritima magasinen i Östra hamnen eller i Hangöby hamn även utanför den hektiska sommarsäsongen. Som avslutning på en frisk strandpromenad kan du mysa caféer på varma drycker och läckra bakverk.

Caféer och övriga matställen

Klubbar och barer

Larkfalk 640_425

Fågelskådarens Hangö

Där fastlandet slutar möts du av det oändliga havet och en enastående havsnära natur. Speciellt hösten erbjuder Hangö fantastiska naturupplevelser, då flyttande fåglar samlas på udden innan de tar sig över havet. Kolla in de bästa tipsen av ornitologen Dick Forsman!

 

Regatta Spa i Hangö

Regatta Spa

I Regatta Spa är öppet för allmänheten från september till maj och erbjuder en 25 m lång simbassäng (+27c), en terapibassäng (+32c) och en mångsidig bastuavdelning men en lounge som kan bokas för privat- och företagsbruk. Dessutom kan du välja mellan Babor högklassiga skönhets- och wellnessbehandlingar samt produkter.