• sv
  • fi
  • en

Lägerskola i Hangö

En lyckad lägerskola är en kombination av nytta och nöje i jämn fördelning och Hangö kan erbjuda de perfekta ramarna för detta. Det är lätt att komma till Hangö: man kommer bekvämt ända ända fram till centrum med tåg eller egen buss. Välkomna till Hangö på en minnesvärd lägerskola!

Priset inkluderar inkvartering (2 nätter), guidad stadsrundtur med jopo samt besök i vattentornet.

Pris:
från 72,55 euro/person inkl. moms

Hostel Sjömansro Hangossa

Inkvartering i Hostel Sjömansro

Sjömansro erbjuder utrymmen åt grupper och privatpersoner året om. Moderna och nyrenoverade utrymmen, som lämpar sig för många olika ändamål. På inkvarteringsstället tillämpas självservice – kunden sköter sig själv under vistelsen och återlämnar utrymmena i samma skick som när man anlände. Sjomansro ligger naturskönt i Lappvik, mellan Hangö och Ekenäs. Rummen har kök, wc och dush. Ej frukostservering. På området finns möjlighet att hyra kajaker, seglingsjollar, roddbåtar, “sumo”-dräkter samt trädgårdsspel.

Vappuvinkit

Besök i Hangö vattentorn

De ryska styrkorna sprängde Vårdbergets gamla vattentorn då de i december 1941 lämnade det område, som hyrts ut åt dem under vinterkriget. Att resa det nya vattentornet var en av de mest brådskande återuppbyggnadsprojekten och 1943 stod det nya landmärkena klart på den högsta kullen. Utsiktstornet höjer sig ca. 65 meter över havsytan och härifrån har man en fantastisk utsikt. I tornet finns även en kikare.

Hanko Jopo

Guidad rundtur med jopo

En ca 1,5 timme lång guidad rundtur med jopo i stadskärnan. Cyklarna väntar vid St1-bryggan i Östra hamnen och därifrån börjar även den guidade rundturen.

Hangon Vesitorni ja kirkko

Vi skräddarsyr gärna en offert på basen av dina egna önskemål. Tag kontakt, vi förverkligar din utflykt tillsammans!

Förfrågningar och bokningar: Hangö turistbyrå, www.hanko.fi/tourism, tourist.office@hanko.fi, tfn 019 2203 41