• sv
  • fi
  • en

Den mysiga vintertiden

Vad händer i Hangö under vintern? Kolla in de bästa tipsen för ett avkopplande besök vintertid. Utanför sommarsäsongen är Hangö både fängslande och säreget; den yttre skärgården är vintertid en blandning av tystnad, stormar och småstadens kreativa lugn. Små saker får oss att må bra, kom och njut av en kopp varm choklad efter en strandpromenad.

Lentojooga

Hitta välbefinnandet

Att koppla av och vara närvarande i stunden hör till vintern i Hangö. Här är det lätt att må bra, du hittar många alternativ såsom avslappnande massage eller yin yoga. Kom och låt både din kropp och själ njuta av professionella behandligar. Kolla in utbudet!

opastetut_kierrokset

En promenad vid det yttersta havsbandet!

Havet omger Hangö i tre vädersteck och nästan varje väg leder till en strand. Ett vintrigt Hangö är ett förtjusande utflyktsmål och till fots kan du göra många intressanta promenader. Du kan välja mellan ett historiskt tema för din promenad eller flanera och njuta av naturen utan krav. Kom ihåg! Yllesockor, mössa och vantar är dina bästa kompanjoner under en vintrig promenad.

Regatta Spa i Hangö

Koppla av på badet

Regatta Spa –ett unikt havsspa i Hangö, beläget på Finlands sydkust. Regatta Spa erbjuder ett brett utbud av spa-tjänster, fitness, yoga, träning samt god mat och dryck i kombination med en bildskön omgivning. Regatta Spat är öppet året runt.

Alans_pulla

En kopp varm choklad

Känner du för en kopp varm choklad med nygräddad voffla eller en läcker latte med färskbakad bulle efter en dag i den friska utomhusluften? På kvällen finns det tid att njuta av välsmakande mat i de personliga restaurangerna i staden. En del av de stämningsfulla magasinrestaurangerna håller öppet året om och även fiskrestaurangen i Hangöbyhamn är ett intressant alternativ.

talviuinti

Ta ett dopp i vinterhavet!

Att vinterbada är en verklig naturmedicin! Den positiva känslan och hälsoeffekten är mätbar, nuförtiden vinterbadar redan över 100 000 finländare regelbundet. I Hangö kan du låna nyckeln till simhuset på turistbyrån tfn 019- 2203 411, tourist.office@hanko.fi.

Hanko-Sup

Dela dina favoriter!

Förtjusningen i Hangö är alltid unik och individuell. Utanför sommarsäsongen är Hangö både fängslande och säreget. En del har förlorat sitt hjärta och återkommer år efter år, eller väljer att stanna för gott. För andra består besöket till Hangö i form av vackra minnen.

Kolla in tips för ditt besök till Hangö! Kom ihåg att dela din bästa upplevelser i Hangö med taggen #hullunahankoon och #visithanko.