fbpx
  • sv
  • fi
  • en

Tilaus- ja toimitusehdot

Yleistä

Oy Hansea DC AB on Hangon kaupungin 100 % omistama osakeyhtiö, joka hoitaa matkailutoimiston tehtäviä Hangossa. Näillä sivuilla voit tutustua meidän verkkokaupan keskeisiin periaatteisiin.

Verkkokaupasta tilaaminen

Voit tutustua tilaamiisi tuotteisiin ja varmistua että ne ovat sinulle mieleisiä ja sopivia, sillä sinulla on 14 päivää aikaa tutustua tuotteisiin ja tehdä ostopäätös. Hyväksymällä verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot asiakas hyväksyy, että Hangon matkailutoimisto/ Oy Hansea DC Ab lähettää asiakkaalle sähköpostia tai tekstiviestejä tilaukseen liittyvissä asioissa. Tilaukset toimitetaan ainoastaan Suomeen.
Saat hyväksymästäsi tilauksesta sähköisen tilausvahvistuksen, josta voit tarkistaa tilauksesi tiedot. Toimitusaika on 2-5 arkipäivää. Säilytä tilausvahvistus mahdollista myöhempää tarvetta varten.

Lahjakortti toimitetaan sähköpostitse joko lahjakortin ostajalle tai hänen nimeämälle henkilölle. Lahjakortti on voimassa 6 kk ostoshetkestä lähtien.

Maksaminen

Hangon matkailutoimiston/Oy Hansea DC Ab:n verkkokaupassa voit maksaa maksukortilla ja verkkomaksulla. Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta. Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät toimituksen. Toimitushinta ilmoitetaan ennen kuin siirryt kassalle maksamaan.

Maksupalvelutarjoaja: Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Oikeus evätä tilaus

Mikäli jotakin tilaamaasi tuotetta ei ole saatavilla, pidätämme oikeuden kaupan perumiseen jolloin rahat palautetaan ilmoittamaanne tilille. Huomioithan, että ostoskori ei varaa tuotteita varastosta ennen kuin tilaus on maksettu.

Toimitustavat ja -kulut

Tilaamasi tuote toimitetaan 2-luokan maksikirjeenä tai postipakettina lähimpään postitoimipisteeseen 2-5 arkipäivän kuluessa. Voimassa olevat toimituskulut näet sivulta: http://www.posti.fi/liitteet-yrityksille/hinnat/postimaksukonehinnasto.pdf . Tuotteen toimituskulut maksetaan normaalisti tuotteen/tuotteiden yhteydessä.

Näin palautat tuotteen

Täytä lähetteessä oleva palautusilmoitus ja laita se palautettavan tuotteen mukana pakettiin. Palautamme maksusuorituksesi 14 päivän kuluessa saatuamme palautusilmoituksen edellyttäen, että olemme vastaanottaneet palautuksen tai olet osoittanut lähettäneesi tuotteet takaisin. Palautus suoritetaan sillä maksutavalla, jota olet käyttänyt tilausta tehdessäsi.

Tuotteet palautetaan alla olevaan palauteosoitteeseen ja lähettäjä maksaa toimituskulut. Pakkaaminen on lähettäjän vastuulla. Tuotteet tulee pakata huolellisesti, jotta tuotteet eivät vahingoitu kuljetuksessa. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta enintään tuotteen täyteen arvoon saakka.

Palautusosoite:

Hangon matkailutoimisto
Raatihuoneentori 5
10900 Hanko

Mikäli tilaamasi tuote on viallinen tai olemme lähettäneet sinulle väärän tuotteen, tulee asiasta ilmoittaa meille 7 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta osoitteeseen tourist.office@hanko.fi tai postitse Hangon matkailutoimisto. Raatihuoneentori 5, 10900 Hanko. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaation postiin.

Ylivoimainen este

Hangon matkailutoimisto/Oy Hansea DC Ab ei vastaa viivästyksistä ja vahingoista, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota se ei ole kohtuudella voinut ennakoida tai jonka seurauksia se ei voi välttää. Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan mm. työtaistelutoimenpiteet ja häiriöt kuljetuksissa. Mikäli ylivoimainen este jatkuu yli 3 viikkoa, on sekä Hangon matkailutoimistolla/Oy Hansea DC Ab:lla että asiakkaalla oikeus purkaa tilaukset ilman vahingonkorvaus- tai viivästysseuraamuksia.

Yleistä

Hangon matkailutoimisto/Oy Hansea DC Ab pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtoja. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Hangon matkailutoimisto/Oy Hansea DC Ab käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

RETKIEN, OPASTUSTEN JA TAPAHTUMIEN VARAUSEHDOT

Asiakas voi peruuttaa retken ilman erityistä syytä seuraavasti:

1. Viimeistään 7 päivää ennen retken alkua maksamalla toimistokulut 10 euroa.
2. Myöhemmin kuin 7 päivää, mutta viimeistään 3 päivää ennen retken alkua maksamalla 50 % kokonaishinnasta, kuitenkin aina vähintään toimistokulun verran (10 euroa).
3. Jos matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 päivää ennen retken alkua matkanjärjestäjällä on oikeus periä koko matkan hinta.
4. Mikäli varaus peruutetaan sairastapauksen vuoksi, on asiakkaalla oikeus saada maksamansa hinta takaisin. Sairastapauksissa on ilmoitettava välittömästi ja asiakkaan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus.

Peruutus tulee aina tehdä kirjallisesti tai muutoin olosuhteet huomioiden tarkoituksenmukaisella tavalla matkanjärjestäjän ilmoittamaan osoitteeseen. Jos matkaa ei peruuteta eikä matkustaja saavu sovitulle lähtöpaikalle sovittuun aikaan tai jos hän ei voi osallistua matkaan siksi, ettei hänellä hänen vastuullaan olevista syistä ole matkaan tarvittavia asiapapereita, hänellä ei ole oikeutta maksun palautukseen. Matkanjärjestäjä pidättää oikeuden perua retken esim. liian pienen osallistujamäärän takia, ilmoitus peruuntuneesta retkestä tehdään pääsääntöisesti edellisenä  päivänä.

Sähköpostitse lähettetty vahvistus toimii lippuna, erillistä lippua ei toimiteta asiakkaalle.

RISTEILYVARAUSEHDOT

Bengtskär-risteilyn matkaehdot

Varustamo pidättää oikeuden muutoksiin (esim. sää, matkustajamäärä, aikataulu). Lähdön toteutumiseksi risteilyllä on oltava vähintään 30 henkilöä. Sähköpostitse lähettetty vahvistus toimii lippuna, erillistä lippua ei toimiteta asiakkaalle. Jos risteily ei toteudu, palautamme rahat teille kokonaisuudessaan. Asiakkaan peruessa risteilyn viimeistään 7 vrk ennen lähtöpäivää rahat palautetaan, 10 euron toimistokulua lukuun ottamatta. Palautus suoritetaan sillä maksutavalla, jota olet käyttänyt tilausta tehdessäsi.  Mikäli varattua risteilyä ei käytetä eikä peruutuksesta ilmoiteta vähintään 7 vuorokautta etukäteen, veloitetaan koko risteilyn arvo. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti osoitteeseen tourist.office@hanko.fi tai Hangon matkailutoimisto, Raatihuoneentori 5, 10900 Hanko.

Russarö-risteilyn matkaehdot

Varustamo pidättää oikeuden muutoksiin (esim. sää, matkustajamäärä, aikataulu). Lähdön toteutumiseksi risteilyllä on oltava vähintään 30 henkilöä. Sähköpostitse lähettetty vahvistus toimii lippuna, erillistä lippua ei toimiteta asiakkaalle. Jos risteily ei toteudu, palautamme rahat teille kokonaisuudessaan. Asiakkaan peruessa risteilyn viimeistään 7 vrk ennen lähtöpäivää rahat palautetaan, 10 euron toimistokulua lukuun ottamatta. Palautus suoritetaan sillä maksutavalla, jota olet käyttänyt tilausta tehdessäsi.  Mikäli varattua risteilyä ei käytetä eikä peruutuksesta ilmoiteta vähintään 7 vuorokautta etukäteen, veloitetaan koko risteilyn arvo. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti osoitteeseen tourist.office@hanko.fi tai Hangon matkailutoimisto, Raatihuoneentori 5, 10900 Hanko, muistakaa myös ilmoittaa tilinumeronne.

Russarön linnakesaari on edelleen osa Suomen rannikkopuolustusta ja saarella liikkuminen tapahtuu omalla vastuulla. Matkanjärjestäjä, varustamo tai puolustusvoimat eivät vastaa mahdollisista vahingoista kävelyretken aikana. Sotilaskohteena saarella liikkuminen vaatii matkailukohteista poiketen varovaisuutta, mutta on ohjeiden mukaan toimiessa täysin turvallista. Liikkuminen saarella on rajoitettua, ja tapahtuu oppaan johdolla hänen osoittamiin kohteisiin.

Suomenlahden Meripuolustusalue (SLMEPA) pidättää itselleen oikeuden peruuttaa vierailun tai muuttaa vierailun ajankohtaa puolustusvoimien omaan toimintaan liittyen. Yli 15-vuotiaiden on pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä. Vierailuun vaaditaan Suomen kansalaisuus. Saarelle ei saa tuoda alkoholijuomia, ja alkoholin vaikutuksen alaiselta henkilöltä voidaan evätä saareen pääsy. Tupakointi on sallittua vain erikseen osoitetuilla paikoilla. Lemmikkieläinten tuominen saarelle ei ole sallittua. Rannikkosotilaskotiyhdistyksen kahvilasta saa ostaa kahvia ja munkkeja, maksutapa käteinen.

Saaristoristeilyjen matkaehdot

Varustamo pidättää oikeuden muutoksiin (esim. sää, matkustajamäärä, aikataulu). Lähdön toteutumiseksi risteilyllä on oltava vähintään 6 henkilöä. Sähköpostitse lähettetty vahvistus toimii lippuna, erillistä lippua ei toimiteta asiakkaalle. Jos risteily ei toteudu, palautamme rahat teille kokonaisuudessaan. Asiakkaan peruessa risteilyn viimeistään 7 vrk ennen lähtöpäivää rahat palautetaan, 10 euron toimistokulua lukuun ottamatta. Palautus suoritetaan sillä maksutavalla, jota olet käyttänyt tilausta tehdessäsi.  Mikäli varattua risteilyä ei käytetä eikä peruutuksesta ilmoiteta vähintään 7 vuorokautta etukäteen, veloitetaan koko risteilyn arvo. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti osoitteeseen tourist.office@hanko.fi tai Hangon matkailutoimisto, Raatihuoneentori 5, 10900 Hanko.

Hyljesafareiden matkaehdot

Varustamo pidättää oikeuden muutoksiin (esim. sää, matkustajamäärä, aikataulu). Lähdön toteutumiseksi risteilyllä on oltava vähintään 6 henkilöä. Sähköpostitse lähettetty vahvistus toimii lippuna, erillistä lippua ei toimiteta asiakkaalle. Jos risteily ei toteudu, palautamme rahat teille kokonaisuudessaan. Asiakkaan peruessa risteilyn viimeistään 7 vrk ennen lähtöpäivää, rahat palautetaan, 10 euron toimistokulua lukuun ottamatta. Palautus suoritetaan sillä maksutavalla, jota olet käyttänyt tilausta tehdessäsi.  Mikäli varattua risteilyä ei käytetä eikä peruutuksesta ilmoiteta vähintään 7 vuorokautta etukäteen, veloitetaan koko risteilyn arvo. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti osoitteeseen tourist.office@hanko.fi tai Hangon matkailutoimisto, Raatihuoneentori 5, 10900 Hanko.