fbpx
  • sv
  • fi
  • en

Matkaan hoi, iloisella ryhmällä!

Varaa kauttamme ryhmämatkasi: järjestämme yhdessä yrittäjien kanssa ilomielin tilauksesta kokousmatkasi, päiväretkesi, asiakastilaisuutesi, virkistysretkesi – ohjelmaa kaikenlaisille ryhmille.

Klikkaa tästä kokoustarjoukseemme!


Kysy meiltä sopivinta ohjelmaa stressinhallintakursseista sukellukseen ja galleriakierroksista cateringiin. Intialainen päähieronta, tennisopettaja tai rantasauna, meiltä löytyy! Muista myös opastetut kävelykierroksemme tai kiertoajelumme ammattitaitoisten oppaidemme johdolla.

Ohessa lisää ohjelmaehdotuksia:

Kokousmatkalle?
Rentoudu, kerää luovuutta, kokoa tiimisi yhteen. Nauti Hangon ylellisen kiireettömästä tunnelmasta ja uskomattomasta luonnosta aavan meren rannalla, löydä keinot parempaan työssä jaksamiseen. Hangossa on aikaa ajatuksille. Mikä olisikaan täydellisempi valinta uuden ideoimiselle ja ajatusten vaihdolle? Klikkaa tästä kokoukseen meren äärelle.

Päiväretkelle?
Hanko on pikkukaupunki sanan kaikkein parhaimmassa merkityksessä. Maisema vaihtuu hetkessä, mihinkään ei ole pitkä matka. Hanko tarjoaa kiehtovan historian, ainutlaatuisen rannikkoluonnon, sykkivän kulttuurielämän ja monipuolisen ravintolatarjonnan. Klikkaa tästä retkelle kauniiseen Hankoon.


Ota meihin reippaasti yhteyttä!

Hangon kaupungin matkailutoimisto, puh. 019 2203 411 taitourist.office@hanko.fi

Vastuullinen matkanjärjestäjä: Oy Hansea DC Ab (rekisteritunnus 5775/03/Mj)

Hintoihin lisätään varausehtojemme mukaiset, alla mainitut toimistokulut. Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja erityisehtoineen. Varausehtomme ovat saatavissa matkailutoimistosta.

Toimistokulut:
1 – 50 henkilöä: 50 EUR/ ryhmä
51 henkilöä tai enemmän 100 EUR/ ryhmä
Hintoihin sisältyy alv. 23 %.